Palvelut

Palvelut

Tuotantotyövälineiden valmistus ja huolto

Valmistamme ja huollamme mm. leikkain-, syväveto-, taivutus- ja jonotyövälineet epäkesko- ja hydraulipuristimille. Tehokas konekantamme mahdollistaa monipuoliset ratkaisut sekä ripeät aikataulut laadusta tinkimättä.

Huoltopalvelumme kattaa ennakoivan ja ylläpitävän huollon sekä korjaukset. Työvälineiden säännöllinen huolto pidentää niiden ikää, parantaa tuotantotehoa sekä ehkäisee ikäviä ja kalliita yllätyksiä.

Koneistuspalvelut

Valmistamme koneenosat ja koneiden huoltoon tarvittavat varaosat piirustusten tai mallin mukaan yksittäiskappaleina tai piensarjoina. Koko henkilökuntamme vakaa ammattitaito ja alan erikoisosaaminen takaavat täsmällisen mittatarkkuuden ja huolellisesti viimeistellyn lopputuloksen.

Työvälineiden suunnittelu ja tuotekehitys

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaidemme tarpeiden mukaiset työvälineet ja koneenosat. Parannamme mahdollisuuksien mukaan myös vanhoja työkaluja, kehittäen niistä entistä tehokkaampia.

Tuotekehityksen avulla voimme suunnitella ja valmistaa työkaluja, jotka parantavat asiakkaidemme tuottavuutta. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, siksi mikään ongelma ei ole meille liian pieni.

Lankasahaus

Lankasahaus on tarkka ja monipuolinen menetelmä vaativien osien, kuten leikkainten ja koneenosien mittatarkkaan valmistukseen. Se mahdollistaa erittäin hyvän tarkkuuden ja pinnanlaadun.